RING OSS - 019-277 75 98

OVK-besiktning Örebro

RING OSS - 019-277 75 98

Ventilationsservice

Vi erbjuder ventilationsservice och ovk besiktning i Örebro

Erbjuder även ert företag ventilationsservice? Då kan ert företag även använda er av informationen nedan anpassat efter ert företag. Vi profilerar gärna ert företag mot ett annat verksamhetsområdet också. 

Erbjuder ni tjänster inom OVK-besiktning och ventilationsservice i Örebro? Kontakta oss, vi hyr ut den här sidan åt er med redan bra ranking och skapar nya kundkontakter!

Att ha rena ventiler och ett hälsosamt ventilationssystem är mycket viktigt. Vi vistas så pass mycket inomhus och behöver därför en hälsosam inomhusmiljö.

Vi erbjuder service

För att ventilationen i en byggnad ska fungera på bästa möjliga sätt är det viktigt att ventilerna fungerar så bra som möjligt. Är de förorenade fungerar de inte som de ska. Och fungerar de inte som de ska, kan både människor och fastigheter blir sjuka.

Vi erbjuder kvalitativ ventilationsservice, vi vet att det kan samlas en hel del föroreningar i ventilationssystem. De behöver putsas och rengöras med stor regelbundenhet. Att kunna andas in ren och frisk luft, även inomhus är mycket viktigt. Vi vistas ju inomhus så pass stor del av vår vardag, så vi behöver verkligen ha ett riktigt rent ventilationssystem.

Det åtgärdar vi vid en ventilationsservice:

  • vi gör luftflödesmätning och injustering av luftflöden.
  • rengöring av ventilation.
  • service och reparation av fläktar och aggregat.

Anlita oss för ventilationsservice i Örebro!