RING OSS - 019-277 75 98

OVK-besiktning Örebro

RING OSS - 019-277 75 98

OVK-besiktning

vi gör ovk besiktning i Göteborg

Kontakta oss - den här sidan om OVK-besiktning i Örebro är ledig och kan bli er!

Nedan är exempel på text som kan stå kvar eller skrivas om för att anpassa just efter ert företag.

Vi utför OVK-besiktning i Örebro och har ni en fastighet, villa, verksamhet inom vården, skola, förskola eller är en BRF, så erbjuder vi viktig OVK i era lokaler.

Vikten av rent ventilationsystem

När vi utför OVK-besiktning i era lokaler så kontrollerar vi att ventilationssystemet inte är förorenat. Att alla viktiga instruktioner och skötselanvisningar finns tillgängliga för alla i byggnaden och att ventilationssystemet fungerar precis som det är menat att göra.

Vi som erbjuder detta är behöriga för OVK:er i Örebro och har behörighet K av Boverket som är ansvarig myndighet för en bra oc hälsosam inomhusmiljö. När vi utför OVK i Örebro ser vi till att dokumentera allt. Det dokumentet ska sedan Örebro kommun ha. Vi ger även er som anlitar oss samma dokument. När vi sedan är färdiga, går vi igenom det med er, visar på vad som behöver åtgärdas (om något behöver åtgärdas).

Då föreslår vi vilka åtgärder som behövs och vad det kostar. På så sätt kan ni enkelt och bekvämt anlita oss för åtgärder så ni vet att ni får det åtgärdat på en gång och slipper tänka mer på det.

Dessa verksamheter ska ha regebunden OVK

  1. Förskolor, skolor, vårdlokaler och byggnader som har liknande verksamhet ska ha en OVK vart 3:e år oavsett ventilationssystem. Så pass viktigt är rena ventiler och problemfri
  2. I flerbostadshus, kontorsbyggnader som har personalutrymmen, kontor i industribyggnader och liknande som har FT- och FTX-ventiler ska ha en OVK vart 3:e år och de byggnader som har S-, F- och FX-ventiler ska ha en OVK vart 6:e år.
  3. Har ni villa eller radhus med FX-, FT- och FTX-ventiler behöver ni endast en OVK vid installationen av ventilerna.

Ta kontakt när ni önskar OVK-besiktning i Örebro!